Gode, gratis programmer

Gratis programmer, som gør livet lidt lettere…

Styr Windows med Smartphone

…Og det virker bare forbløffende godt. Man får en mouse-pad og et keyboard på sin mobil, så man kan styre mus og keyboard.
Til Windows
…Og denne på Smartphonen (android)

Ryd op i Windows “system tray”

Jeg havde installeret et program, som ikke fjernede sit icon fra listen af iconer i system tray’en ved siden af uret
Efter et par frustrerende timer med diverse forsøg, faldt jeg over denne side med en bat-fil, der bare rydder op i alle de ubenyttede ikoner:

Send / modtag filer mellem Windows 7 og Bluetooth enhed

Jeg har haft problemer med at sende/modtage filer over bluetooth på min Windows 7 maskine, især fordi den udgave jeg har, har ikke “send / modtag fil” i bluetooth menuen på proceslinien. Men igår fandt jeg en artikel om det, og genvejen til det.
Genvejen lyder:
%windir%\system32\fsquirt.exe
(Tryk Start -> Kør…, og kopier så ovenstående ind og tryk ok)
OBS! Hvis windows ikke kan finde filen, så prøv at søg efter “fsquirt.exe” i windows biblioteket, så dukker den op. Så kan du køre den derfra.

WinCDEmu – læser ISO filer

http://wincdemu.sysprogs.org/download/

Dette program opretter et fiktivt drev, hvor man kan indsætte ISO-filer (komprimerede filer, som kan indeholde en hel cd)

Det eneste man gør, er at højreklikke på ISO-filen og trykker “indsæt”, og når man er færdig, højreklikker man på drevet i stifinder, og trykker “Skub ud”.
LETTERE FÅS DET IKKE 🙂

Blockify – Stop reklamer i Spotify

Derudover fandt jeg et lille super og gratis program som hedder blockify
Som enten kan slukke for lyden, når der er reklamer eller sætte en tilfældig af dine mp3 filer på. Så det kan jeg varmt anbefale, hvis I bruger Spotify.

Bluestacks – brug Android programmer på PC’en

http://www.bluestacks.com/app-player.html

Det hedder Bluestacks og gør at man kan spille Android spil eller bruge dens programmer på PC. Det er meget professionelt lavet. Intet ulovligt eller noget orange. I programmet bruger man sin google konto, og derved betaler for de spil og programmer der koster, og dem der er gratis, tja, værsgo! 🙂

Wondershare streaming audio recorder

http://www.wondershare.com/pro/streaming-audio-recorder.html

Jeg fandt et program, som hedder “Wondershare streaming audio recorder”, som optager lyden fra ens lydkort og automatisk tagger.

Online, gratis MP3 klippeprogram

 

 

 

 

http://cutmp3.net/

Cut MP3 hjemmesiden kan klippe Mp3 filer til gratis.

GpsBabel


http://www.gpsbabel.org

Konverterer waypoints, stier, og ruter fra GPS udstyr fra et format til et andet. Praktisk, hvis man skal overføre gps-data fra en type udstyr til et andet, eller hvis man skal køre dataen igennem et program, som kun kan bruge visse typer data.

Læs hvilke filformater GpsBabel understøtter.

OBS!! Hvis du sidder med en kmz fil, som du skal have konventeret, så er det godt at vide, at kmz bare er en zippet kml fil. Så omdøb den til .zip og pak den ud, og voila – en kml fil!

Sysinternals – Microsofts fejlfindingsprogrammer til din computer

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb842062

Kom lige i tanke om en pakke, der bestemt også er god at kende til når man fejlfinder på sin PC:

Vi bruger Sysinternals en del på jobbet. Især Process Monitor og DiskMon er relevante og gode til at finde ud af hvilke processor der kører og hvem der læser/skriver til disken. Jeg har ikke været alle værktøjerne igennem, men I kan jo prøve jer lidt frem og se om der er noget I kan bruge.

 

« Ældre indlæg